Нагласа за резултати

(3 клиентски отзива)

12.90 лв.

Как да настроиш мозъка си
за бързо постигане на твоите цели

Първо издание
София 2018
Серия Фокус и продуктивност
© 2018: Александър Николов – автор
© 2018: Вдъхновения – издател
ISBN 978-619-7342-24-6
100 страници
Цена: 12.90 лева (не включва доставка и не изпращаме с наложен платеж)

Прочетете част от книгата тук.

Категория:

Описание

В тази книга Александър Николов показва стъпките и стратегиите, които той лично е приложил и които са му помогнали да трансформира своя живот – от това да изпитва страх да предприема нови начинания и до това да изгради печеливш 6-цифрен бизнес с много свободно време. Тези стратегии са помогнали на стотици хора – клиенти в неговите коучинг програми и участници в неговите семинари – да удвоят бизнеса си за рекордно кратко време и да променят живота си, изживявайки мечтите си.

В книгата „Нагласа за резултати“ Александър показва всички стратегии, които са част от неговия всекидневен начин на живот. Съветите му са приложими не само в бизнеса, но и за всички други сфери на живота. Александър е изградил книгата като практически наръчник, с който стъпка по стъпка и вие да направите промени и да настроите мозъка си така, че да ви движи към вашите големи цели и да живеете живота си пълно и в изобилие.

3 отзива за Нагласа за резултати

 1. Мирослав Запорожанов

  Познавам Александър Николов професионално повече от 10 години и искрено мога да заявя две неща: 1.) Той притежава умения и знания за развиването на малък бизнес на световно ниво, като неколкократно е доказвал това със стотиците си успешни и доволни собственици на малък бизнес в България. 2.) Той е огромен професионалист, високо морален, много усмихнат човек и добър приятел, на когото може да се разчита за много повече от даване на добри бизнес и маркетинг идеи.
  Ако имате малък бизнес и желаете да го разраснете, с двете си ръце бих ви препоръчал да прочетете тази книга.

  — Мирослав Запорожанов, предприемач

 2. Вероника Илиева

  С промяна на нагласата и усещането, че няма невъзможни неща, постигнах два пъти и половина ръст на бизнеса и сведох оперативната работа до три часа на ден само след няколко месеца работа със Сашо. Стратегиите за настройка на менталната нагласа са първата стъпка към всеки голям успех!

  — Вероника Илиева, основател на студио
  за графичен и интериорен дизайн IRIS DESIGN

 3. Гергана Маркова

  За да постигнеш мечтите си, трябва да се научиш да се самоактивираш и да действаш със страст. С последователни и лесни стъпки тази книга ви съпътства в това да го правите реално. Познавам Сашо от 1999 година и определено мога да кажа, че той е пример както за нагласа за растеж в бизнеса, така и изобщо за развиващ се човек.

  — Гергана Маркова, водещ на обучението в Марков колеж
  и Консултант Развитие на хората и организациите в Ликора

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *